Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekSven Hassel: Menetjegy a pokolba

-21%
Sven Hassel: Menetjegy a pokolba
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Sven Hassel 1917-ben született Dániában. Az 1929-es nagy gazdasági világválság idején Németországba emigrált, ahol önkéntesként beállt a hadseregbe. Innen Lengyelország lerohanása után (1939) dezertált, de elfogták és koncentrációs táborba küldték. A biztos halál elől az menekítette meg, hogy besorozták az Oroszországba induló büntetőezredbe, amellyel szinte az összes európai fronton megfordult - és megjárta a poklot. A háborús irodalom egyik legismertebb képviselője 2012-ben, 95 éves korában hunyt el.

A háború sok éve tart már, minden közkatona többszörösen sebesült és elcsigázott. Remélik, hamarosan hazajutnak. A szokásos különítmény az otthon melege helyett azonban ismét az orosz fronton találja magát. A puszta létért való küzdelem szüneteiben Porta a tőle megszokott módon igazi életművészként köt kétes üzleteket. A harcedzett csapathoz egy elcserélt medve is szegődik, aki Picinél is bátrabban megy neki az ellenségnek. Az oroszok támadásai és a kíméletlen orvlövészek mellett a nyakukba szakadt új parancsnok, von Pader százados okoz bosszúságot. Sven Hassel éles hangú, morbid humorral tálalt regényével az életműkiadás a 11. kötethez érkezett.

Hassel eddig megjelent regényei: Kárhozottak Légiója, Lánctalpak, Gyalogoshadosztály, Bajtársak, Gestapo, Monte Cassino, Eltörölni Párizst!, SS-tábornok, Fagyhalál, Pokoljárás, Menetjegy a pokolba, Kivégzőosztag.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283062
  Kiadó
  Partvonal Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés