Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzántai Anda: Szemenszedett szerelem

-50%
Szántai Anda: Szemenszedett szerelem
2 999 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A fiatal budapesti sorozatszínésznő éppen a harmincadik születésnapján szembesül a ténnyel: mások által irigyelt élete romokban hever. A férfiról akit szeretett - aki a pályafutását egyengette, aki nélkül szinte mozdulni sem tudott -, kiderül, korántsem az, akinek hitte.
Menekülni próbál a kényelmes, de zárt világból, amelyben addig élt, a kiszolgáltatottságból, kétségbeejtő helyzetéből. Ezért elfogadja barátnője meghívását, egy kis görög szigetre utazik. Csupán arra vágyik, hogy megtalálja a lelki nyugalmát, hogy rendezhesse a gondolatait és pihenhessen, de meg kell értenie, komoly változásokat kell végrehajtania magán, ha tovább akar lépni. Miközben az elhagyatott partszakaszon kiönti a lelkét egy rejtélyes és szótlan, szép szemű fiatalembernek, lassanként megérti: fel kell nőnie végre, ki kell lépnie a burokból, amelyben addig élt. Nem függhet másoktól, neki kell irányítania az életét.
Úgy érzi, elérkezett az idő, hogy megvalósítsa az álmait. Az első lépések megtételéhez ragyogó lehetőséget talál a szigeten, ahol tehetségét és tudását felhasználva segíthet a bajba jutott embereken, a barátain. Meglepő helyről kap segítséget és bíztatást ahhoz, hogy megteremtsen magának egy új holnapot - egy olyan világot, amelyben végre megmutathatja erejét, ahol végre önmaga lehet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155463969
  Kiadó
  Studium Plusz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  290 g/db