Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzepes Mária: Meditációk - CD melléklettel

-25%
Szepes Mária: Meditációk - CD melléklettel
3 990 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Szepes Mária hagyatékának egy eddig meg nem jelent könyvét tartod a kezedben. Ezúttal többről van szó, mint egy csendes, benső tájakra hívó elmélyülésről, bár a könyv gazdagon díszített képi tartalma könnyen magával ragadhatja az embert a magasabb létsíkok felé.

Az író-tanító vallotta, hogy az elméleti tanulmányok egy idő után nem elegendők a spirituális továbblépéshez, s akkor a kereső szellemben feltámad az igény mindezek tapasztalattá tételére. 
A transzcendens élményekre nem lehet felkészülni, azok csodaszerűen érkeznek el, valamilyen különös telítődés nyomán. A valós élményekből hiányzik az öncélúság, személytelenek és mindig a magasabb megismerést szolgálják.

A könyv dupla CD-mellékletének meditációsorozatában - ami egy rég tartott tanfolyam mostanáig nem közölt anyaga - Szepes Mária saját hangján vezeti be az érdeklődőket azokba a spirituális, finoman hangolt tudatállapotokba, amelyekről mindig is beszélt, és amelyeket kiemelten fontosnak tartott. 
Minden belső utazáshoz hasonlóan ez a különleges meditáció is feltárhat benned régen elfeledett, mélyen eltemetett emlékrétegeket, de nincs mitől tartanod. Annyi a dolgod csupán, hogy felismerd, ezekkel érdemes és szükséges lehet tovább foglalkoznod.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635297610
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  132
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  368 g/db