Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBorisz Akunyin: Színház az egész világ

-25%
Borisz Akunyin: Színház az egész világ
Fő kategória >Regény >Romantikus
3 400 Ft
Akció: 2 550 Ft2550
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A zseniális nyomozó, Eraszt Fandorin újabb története végre-valahára egy hamisítatlan szerelmes regény.
1911-ben járunk immár - Fandorin fáradhatatlanul edzi testét, és pallérozza elméjét: ahogy öregszik, egyre erősebb, bölcsebb, tökéletesebb akar lenni. Azért nem mentes minden hiúságtól: számít rá, hogy őt bízzák meg a nyomozással a Sztolipin miniszterelnök ellen elkövetett merénylet ügyében.
Ám ehelyett Csehov özvegye, Olga Knipper keresi fel azzal, hogy segítsen egy színésznőnek, akit halálos veszély fenyeget. Eraszt elmegy a Noé Bárkája színház Szegény Liza-előadására, amelyben ez a bizonyos Eliza játssza a főszerepet - és azonnal halálosan beleszeret. Az előadás végén a nézőkkel együtt ő is döbbenten látja, hogy az egyik virágkosárból egy mérgeskígyó bukkan fel... Altairszkaja nem hal meg: de itt a bizonyíték, hogy valaki valóban az életére tör.
Eraszt ettől kezdve a színházban dolgozik, dramaturgnak álcázva magát próbálja kideríteni, mi és ki áll a rejtélyes események mögött - ám ezúttal a szerelmi láz már-már elhomályosítja elméjét: alig képes a nyomozásra koncentrálni, pedig egyik szörnyű gyilkosság a másikat követi.
Hű társa, Masza tanácsára még egy japán stílusú színdarabot is ír, hogy meghódítsa a varázslatos szépségű, de szeszélyes és még a különleges dedukciós képességekkel megáldott Fandorin számára is oly kiismerhetetlen színésznőt...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630795944
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  500
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés