Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekSzőcsné Antal Irén: Anya-nyelv-búvár-Nyelvi játékok

-21%
Szőcsné Antal Irén: Anya-nyelv-búvár-Nyelvi játékok
1 490 Ft
Akció: 1 177 Ft1177
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

A gyermekkor lételeme a játék és az alkotás. Aki átélte ennek az örömét, az később is szívesen ül le játszani gyermekeivel, barátaival. Legyen az társas-, építő-, logikai játék, rejtvény vagy egyéb feladvány. Ez a könyv is játszani hív. Anyanyelvi fejtörőkkel csalogatja a kedves olvasót egy kis kikapcsolódásra. Lehet egyénileg törni a fejünket egy-egy megoldáson, de családban, társaságban, csapatban jobban átélhetjük a játék izgalmát, a siker felemelő érzését.

A paletta sokszínű. A 17 csoportba gyűjtött feladatok között az egyszerű szókincsfejlesztő gyakorlatoktól a különböző játékok sora vonul fel. Lehet játszani az igékkel, melléknevekkel, számnevekkel, keresztnevekkel, növényekkel, állatokkal, mesterségekkel. De szerepel itt eszperente feladvány és földrajzi fejtörő is. Kedvére válogathat minden fiatal, szülő, pedagógus, játékos kedvű olvasó a könnyebb és egyre nehezedő talányok között. Az egyszerű feladatokkal könnyen sikerélményhez juthatnak, de ha a bonyolultabb feladványokkal nehezebben boldogulnak, akkor sincs ok az elkeseredésre. A kötet végén minden játéknak megtalálják a megoldását.

A szerző közel negyvenéves tapasztalattal rendelkező magyartanárként „alkotta meg” és gyűjtötte kötetbe ezeket a játékokat, hogy sokaknak szerezzen vele örömet, tartalmas időtöltést. Búvárkodjanak bátran az anyanyelv tengerében és fedezzék fel rejtett kincseit!


Az ékesszólás kiskönyvtára sorozat 39. tagja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634090397
  Kiadó
  Tinta Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  146
  Tömeg
  500 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  15 Ft
Webáruház készítés