Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzőnyi Attila: A Román Riviéra és Bukarest - Keleti szomszédunk csodás tengerpartja és fővárosa

-20%
Szőnyi Attila: A Román Riviéra és Bukarest - Keleti szomszédunk csodás tengerpartja és fővárosa
4 950 Ft
Akció: 3 960 Ft3960
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Románia kapcsán mindenkinek eszébe jut valami. Eszünkbe juthat a közös történelem békésebb és konfliktusokkal teli egy-egy fejezete, egy erdélyi rokon, a kolozsvári töltött káposzta, a Kárpátok bércei, a köményes pálinka, egy szász falu képe, a Dacia autók, a mindenre ráfestett nemzeti színek és még megannyi dolog, jó és rossz emlékek egyaránt.
Bukarest szinte sehogy nem kerül elő, az, hogy az országnak tengerpartja is van, csak egy régi földrajz röpdolgozat félpontos kérdéséből derenghet. Értelemszerűen sok magyar számára véget ér Románia Erdély keleti határánál, Erdélyen túl ritkán kalandozik az utazó. Kár, mert megéri: Románia számtalan csodát rejt a Kárpátokon túl is. Könyvünkben megpróbáljuk a magyar utazókhoz közelebb hozni a román fővárost és az ország tengerpartját. Indulás előtt segítünk az álmodozásban, a helyszínen az eligazodásban!
Könyvünk Bukarestre és a Riviérára, valamint annak hátországára koncentrál, nem szerepel benne Románia egésze. Az ország általános ismertetésénél (földrajz, történelem stb.) szintén erre a régióra koncentrálunk, más vidékek csak jelzésértékűen szerepelnek a könyvben.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155072260
  Kiadó
  Dekameron Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  148
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés