Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTai San: Kínai örökhoroszkóp - Tervezze meg jövőjét!

-25%
Tai San: Kínai örökhoroszkóp - Tervezze meg jövőjét!
799 Ft
Akció: 599 Ft599
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az okok és okozatok összefüggései a távol-keleti filozófiák és vallási tanítások alapvető tételeit alkotják. A jövőnk jelenségei és eseményei minden esetben a jelenünkben gyökereznek, a jelenünkre pedig komoly hatást gyakorol a múltunk. A múltunk forrása születésünk pillanata - az a különleges másodperc, amikor világra jöttünk, amikor - speciális módon álltak a bolygók, a csillagok, a világmindenség elemei.
A múlt, a jelen és a jövő - egyetlen fa gyökere, törzse és ágai.
Az ember természetéből fakadóan kíváncsi, és mindig szeretné látni a jövőt, már most szeretne felkészülni arra, ami valamikor később lesz.
Ha ismerünk két pontot, meg tudjuk húzni az egyenest.
Ha ismerjük azokat a tényezőket, amelyek születésünk pillanatában hatottak ránk, és ha ismerjük a jelenünket, fogalmat alkothatunk a jövőnkről. A születésünk pillanatában ránk ható tényezők esszenciáját megtalálhatjuk a kínai horoszkóp tizenkét jegyében, jegyekhez kapcsolt öt-öt típus leírásában. A leírásokat tanulmányozva megismerhetjük saját képességeinket és tulajdonságainkat - még azokat is, amelyek eddig rejtve maradtak előlünk -, és kiszámíthatjuk, hogy ilyen örökséggel merre tarthatunk.
Már a születésünk pillanatában eldől a sorsunk - amin, ha ismerjük, változtathatunk.
A "Kínai örökhoroszkóp" tartalmazza a kínai horoszkóp tizenkét jegyében születettek öt-öt csoportjára vonatkozó tulajdonságok és képességek felsorolását, az adott időpontok szülötteinek jellemző vonásait; tartalmazza, mire számíthatunk az egyes jegyek és elemek által befolyásolt években - felkészülhetünk a nehézségekre és a boldog napokra, kiszámíthatjuk, várhatóan mikor leszünk mélyponton, és mikor kerülünk fel ismét a csúcsra.
A horoszkóp nem felnőtteknek szóló tündérmese - több ezer éves, megfigyeléseken alapuló bölcsesség.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155237508
  Kiadó
  Csengőkert Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  294
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  212 g/db
Webáruház készítés