Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTamara Ireland Stone: Elválaszt az idő - Time between us

-25%
Tamara Ireland Stone: Elválaszt az idő - Time between us
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Szeretni valakit nehéz.
De még nehezebb, ha nem csak a távolság áll közétek, hanem az IDŐ is.
FELEMELEM A FEJEM, ÉS EGYENESEN RÁNÉZEK. Most még félszegebben mosolyog, de ugyanolyan kedvesen. Mintha tudná, ki vagyok. Őszintén. Ettől olyan érzésem támad, hogy talán érdemes lenne megismerni, és önkéntelenül visszamosolygok rá.
Még akkor is vigyorgok, amikor befordulok a következő kanyarban. Aztán – mielőtt végiggondolhatnám, mit csinálok – félúton hátrafordulok, és ismét rápillantok.
Eltűnt.
Megpördülök, és a futópályát pásztázom a tekintetemmel. Aztán a padokhoz futok. A lépcső aljánál egy pillanatra megállok, és eltűnődöm, vajon ott volt-e egyáltalán. De végül csak összeszedem a bátorságom, és megiramodom felfelé.
Nincs ott, de biztosan tudom, hogy ott volt. Otthagyta a nyomát: a friss hó összepréselődött azon a helyen, ahol ült. Alul pedig ott a két lábnyom.
És akkor feltűnik még valami.
A saját lábnyomaim egyértelműen kivehetőek körülöttem a porhóban, az ő nyomai azonban nincsenek sehol. Pedig ott kellene lenniük, kétszeresen is – hiszen egyszer odament a padhoz, aztán pedig elment onnan. De sehol semmi, csak a vastag, szűz takaró.
Csodálatosan megírt, egyedi szerelmes történet.”

 • Átlagos értékelés
  52
  2
  Szőnyi Imre
  2014.08.22 00:28
  Szerintem ez egy fantasztikus könyv, egy fantasztikus írónőtől!
  A szerelem, ami kibírja a távolságot, de még az időt is... Azt ahogy a fiú utazik az időben , hogy megtalálja elvesztett testvérét és végül szerelmes lesz. Szenzációsan le van írva.
  Én mindenkinek ajánlanám !

  Krisztina  

  Előnyök:
  Hátrányok:
  1
  huszák eszter
  2014.06.25 17:36
  Ez egy nagyon szép történet van benne romantika, csalódás, reménykedés....és egy szerelem ami mindent kibír.... Bennett és Anna akiknek a szerelmének ki kell bírnia az idő próbáját.....
  Előnyök:
  Hátrányok:
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633734575
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  386
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés