Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTarján Veronika - Mogyoró Kornél: Kuruttyoló békakirály 2. - és az elveszett hangok (CD melléklettel) Lappföld - Magyarország

-25%
Tarján Veronika - Mogyoró Kornél: Kuruttyoló békakirály 2. - és az elveszett hangok (CD melléklettel) Lappföld - Magyarország
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Zenék, mesék a világ körül!

A Kuruttyoló békakirály-sorozat második kötetéből kiderül, hogyan választották meg a lappföldi Kuruttyolót békakirálynak. Ahogy az is, miként talált magának feleséget közeli rokona, a magyar békauralkodó.
Jégcsapmanók, varázserejű rénszarvasok, mostohatestvérek és szivárványcsúszdák keresztezik a békakirályok útját. És nem hiányoznak a történetet fűszerező lapp dallamok és magyar népdalok sem!

A Kuruttyoló békakirály-sorozatban autentikus meseelemekből építkező történeteket olvashatunk, melyeket játékos feladatok és emblematikus állatok tesznek még egyedibbé és szerethetőbbé.

A meséket Tarján Veronika írta, a meselemez zenéjét pedig Mogyoró Kornél szerezte. A különleges hangjáték a szerzők előadásában hallható, melyet Szirtes Edina Mókus vendégjátéka tesz teljessé.

"Tarján Veronika Varga Katalin unokája (igen, ő írta többek között a Gőgös Gúnár Gedeont is). Veronika és a kötet illusztrációit készítő nővére, Zsófia már a huszonegyedik század eszközeivel adják át mindazt, amit nagymamájuktól és pedagógus édesanyjuktól kaptak. Mogyoró Kornél dallamainak is köszönhető, hogy örömteli perceket töltöttem ezzel a páratlan mese-zene-lemez-könyvvel, mely tartalmas és mozgalmas együttlétre ösztönzi hallgatóit, olvasóit, függetlenül attól, hány évesek." (Both Gabi a meseutca.hu főszerkesztője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155234569
  Kiadó
  Kolibri Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  44
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés