Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTaylor Stevens: Az informátor - A múltja elöl senki sem menekülhet...

-26%
Taylor Stevens: Az informátor - A múltja elöl senki sem menekülhet...
2 699 Ft
Akció: 1 993 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Vérbeli thriller, mely az izgalmakat tekintve a legsikerültebb detektív- és kémregényekkkel vetekszik.

A Publishers Weekly kritikusa "a tetovált lányhoz" hasonlítja Taylor Stevens lebilincselő thrillerének főhősét, és joggal. A sebzett lelkű Vanessa Michael Munroe, az információszerzésre specializálódott különleges ügynök egy olajmilliárdos eltűnt lány után nyomoz.

"Vanessa Michael Munroe információszerzéssel foglalkozik, és amennyire tudom, ő ebben a legjobb. Az ember megad neki néhány adatot, egy helyszínt vagy bármit, ő pedig megoldja a problémát. Nem számít sem az, hogy milyen nyelven kell megszólnia, sem az, hogy férfiként vagy nőként kell-e megjelennie, sem a szélsőséges időjárás, vagy az, hogy éppen háborús övezetről, katonai diktatúráról van szó... megszerzi a kért információt."

Vanessa a törvények nélküli Közép-Afrikában született, és épphogy csak elmúlt tizennégy éves, amikor csatlakozott egy hírhedt fegyvercsempészhez és annak zsoldosseregéhez. Az ő pártfogoltjaként aztán kivívta a dzsungel legveszélyesebb bűnözőinek tiszteletét, ám végül menekülnie kellett, és az Egyesült Államokban kezdett új életet. Legújabb megbízása azonban visszavezeti Afrikába, ahol Vanessának saját múltjával és e múlt máig kísértő szellemeivel is szembe kell néznie...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632978291
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  392
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  420 g/db