Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Tea Stilton: A korallok hercegnője

-21%
Tea Stilton: A korallok hercegnője
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Tea Stilton, a Rágcsáló Hírek különleges tudósítója egyben híres regényíró is. A korallok hercegnője a második kötete új fantasysorozatának, amelyben a Fantázia Birodalmának hercegnőiről mesél.
Kalea, e regény főszereplője a Korallok Birodalmában él összhangban a természettel és két egymástól elválaszthatatlan öccsével, Purotuval és Naehuval. Ám amikor váratlanul felbukkan Kaliq az Aranyló Homok Birodalmából, a hercegnő élete örökre megváltozik...

A Fantázia Birodalmának hercegnői az Álom dalának letéteményesei, ők őrzik az öt birodalom egységét és harmóniáját biztosító titkos verseket. Apjuk, a Bölcs Király mindegyik hercegnőre egy-egy verset bízott, amikor még létezett az egységes Nagy Birodalom. Egy elvetemült lélek azonban meg akarja kaparintani a verseket, hogy elűzze a hercegnőket, és ő bitorolja a trónt. A gonosz ismeretlen ősi, szinte már a feledés homályába merült varázslat segítségével érkezett a Korallok Birodalmába. Kalea hercegnő mindent megtesz, hogy megmentse a saját versét, akkor is, ha a feladat meghaladja az erejét.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632976037
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  280
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  510 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  30 Ft
Webáruház készítés