Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Tea Stilton: Az erdők hercegnője

-21%
Tea Stilton: Az erdők hercegnője
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Tea Stilton, a Rágcsáló Hírek különleges tudósítója egyben híres regényíró is. Az erdők hercegnője a negyedik kötete új fantasy sorozatának, amelyben a Fantázia Birodalmának hercegnőiről mesél. Yara, e kötet főhőse az Élő Erdő fakoronái alatt él Jangalaliana nevű csodás palotájában párducával, Lalimával és alig néhány személyből álló udvartartásával. Egy váratlan esemény próbára teszi a hercegnő bátorságát, és arra kényszeríti, hogy nagy kockázatot vállaljon.

Hatalmas veszély leselkedik az Öt Birodalomra: a Név Nélküli Herceg semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze az Álom dalának mind az öt részét a Fantázia Birodalmának hercegnőitől. Terve immár közel a beteljesüléshez, de Yara, az Erdők Birodalmának fiatal hercegnője még reménykedik abban, hogy az ő verse továbbra is a rejtekhelyén van. A Név Nélküli Herceg azonban fortélyos és rendkívüli varázserő birtokában lévő ellenség. Az erdők bátor hercegnője számára most érkezett el a pillanat, hogy összefogjon testvéreivel a távoli múltban gyökerező fenyegetettség leküzdésére.

Az Élő Erdő csendjét harci dobok zaja veri fel: a büszke nai-laik fellázadtak Yara hercegnő ellen. Kezdődik a nagy kaland! Yarának minden leleményességére szüksége lesz, hogy megvédje birodalmát...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633571286
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  280
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  490 g/db
Webáruház készítés