Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTeal Swan: Hajnal előtti árnyak - Találj rá a mindenen átsegítő önszeretet fényére!

-25%
Teal Swan: Hajnal előtti árnyak - Találj rá a mindenen átsegítő önszeretet fényére!
2 995 Ft
Akció: 2 246 Ft2246
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A békés erdőségben nevelkedő Teal Swannak olyan gyermekkor jutott, amely távolról sem nevezhető derűsnek. A környező városka tökéletes házai és istenfélő közösségei mögött borzalmak ólálkodtak, és Teal már kicsi korában akaratlanul is magára vonzotta egy szekta figyelmét elképesztően erős érzékszerveken túli képességeivel. Több, mint egy évtizedig szörnyű bántalmazásokat kellett átélnie, míg végül tizenkilenc évesen sikerült megszöknie kínzói elől.

Megmenekülése után erőtlennek és elveszettnek érezte magát, olyan mély lelki sebekkel, amelyekkel nem tudott megbirkózni. Fokozatosan, lépésről lépésre építette ki útját a kétségbeesés sötét bugyrain át az önszeretet pirkadó fényéhez.

A már harminc éves kora előtt a világ egyik legjelentősebb spirituális tanítójává vált Teal ebben a könyvben mindenkinek megmutatja, miként érheti el a helyes önértékelést, amely talán már régóta hiányzik az életünkből. Őszintén leírja, hogyan vájta ki magát az öngyűlölet gödréből, és felvázolja azokat az elképesztő technikákat, amelyekkel te is eljuthatsz önmagad szeretetéhez.


A Hajnal előtti árnyak tartalmazza:

- Teal lenyűgöző és nyers őszinteséggel előadott történetét;
- egy elszánt, köntörfalazás nélküli útmutatót, amely segít kigyógyulni a legmélyebb szenvedésből is;
- átfogó önszereteti eszköztárat valóban hatékony gyakorlatokkal.


Teal átható szavai útjelzőkként szolgálnak a teljes önszeretet felé vezető úton, és sokáig visszhangoznak majd a lelkedben azután is, hogy letetted a könyvet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155514616
  Kiadó
  Fumax
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  330
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  390 g/db
Webáruház készítés