Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTed Andrews: Aura

-25%
Ted Andrews: Aura
2 290 Ft
Akció: 1 718 Ft1718
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Mindenkinek van aurája. Sokféleképpen meghatározták már, de az aura lényegében az az energiatér, amely minden dolgot körülvesz.
Mindenki látta vagy tapasztalta már mások energiaterét. A legtöbb ember azonban vagy figyelmen kívül hagyja, vagy valami egészen másnak tulajdonítja a jelenséget.
A könyv segítségével megtanuljuk, hogyan lássuk az aurát, és mit jelentenek benne az egyes színek. Derítsük ki, milyen hatással van auránk mások energiáira, és hogy ezek miként hatnak a miénkre. Tanuljuk meg felismerni energiatereink határait és erősségét, hogy kellő időben tudjuk kiegyensúlyozni és megtisztítani őket. Ismerjük meg hogyan védjük és tisztítsuk meg auránkat, az életerőnk működési terét.

Az élet finomabb energiaterei iránti érzékenység sokféleképpen fejleszthető. Ha megtanuljuk látni az aurát, az nemcsak régi korlátainkat dönti le, de látásmódunk is kiszélesedik. Hidat verünk a fizikai és a metafizikai szintek között. Ha megtanuljuk látni és érezni az élet finomabb kiterjedéseit, másfajta áldásban is részesülünk. Kibontakozik és megnövekszik intuíciós képességünk, visszatér gyermeki életörömünk és képesek leszünk újra rácsodálkozni az életre.

Minden nap új kaland lesz egy véget nem érő úton!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635294718
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  156
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  180 g/db
Webáruház készítés