Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTeddy's Train Activity Book A

-10%
Teddy's Train Activity Book A
3 170 Ft
Akció: 2 850 Ft2850
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A gyerekek Teddy vonatán utaznak és együtt látogatnak el különféle helyekre, például Teddy házába, az iskolába, az erdőbe stb. Mindenütt szavakkal, játékokkal és dalokkal találkoznak.
A sorozathoz nagy örömünkre elkészült a videó is, mely még vonzóbbá, szórakoztatóbbá és változatosabbá teheti a kicsinyek számára az angol nyelvvel való ismerkedést.
Minden látogatáskor egy-egy új szót tartalmazó kártyával találkoznak. A kifejezetten erre a célra készített Teddy's Train poszter lehetővé teszi, hogy a gyerekek megtöltsék a kocsikat az új szavakkal és így emlékezzenek rá, melyik helyen mit tanultak.
Minden látogatáshoz tartozik egy bájosan illusztrált feladatlap, mely megerősíti a tanultakat. A feladatlapok perforáltak, tehát a témák a tanár által jónak ítélt sorrendben tanulhatók.
alkotórészek: Activity Book, Teacher's Book, Cassette, Flashcards, Poster
tematikus, felcserélhető sorrendben is tanulható egységek: lapokra szedhető Activity Book
bájos rajzok
A Tanári Kézikönyv az új szavak tanításához ad ötleteket, valamint abban segít, hogyan tanítsunk játékok és dalok segítségével.
Teddy's Train Video: a videón a Teddy's Train A és B részeinek dalocskáiból jelenik meg nyolc, természetesen animációval együtt. A rajzfilmszerű megjelenítés a tankönyv illusztrációinak stílusát követi.
A videó a játék, a zene, a mozgás és a képzőmuvészet segítségével varázsolja el a piciket, s vonzóvá, izgalmassá teszi a számukra az idegen nyelv világát.
A videót kiegészíti egy kézikönyv is, mely Lorena Roberts tanároknak szóló jegyzeteit, valamint fénymásolható feladatlap-gyűjteményt tartalmaz, melyek a videó még teljesebb felhasználását teszik lehetővé.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  angol
  ISBN
  9780194112260
  Kiadó
  Oxford University Press
  Kiadás éve
  2000
  Oldalszám
  32
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés