Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTenzin Wangyal Rinpocse: A fényességes tudat felébresztése (CD-melléklettel) - Tibeti meditáció a belső béke és öröm eléréséhez

-21%
Tenzin Wangyal Rinpocse: A fényességes tudat felébresztése (CD-melléklettel) - Tibeti meditáció a belső béke és öröm eléréséhez
2 700 Ft
Akció: 2 133 Ft2133
Virtuális számla jóváírás: 27 Ft

Amikor problémákkal, fájdalommal küszködve vigasztalást vagy segítséget keresünk, legtöbbször kifelé tekintünk. Elutasítjuk saját tapasztalatainkat, mert nem tudjuk, mit is kezdjünk velük. Elborítanak önmagunkkal szembeni kétségeink és előítéleteink. A segítség azonban sohasem kívülről jön. Menedékre, támogatásra csak önmagunkban lelünk, abban, amik valójában vagyunk.
A belső menedék igazi természetünk felismerése, amely az ősi tibeti tanítások szerint nem más, mint a létezés nyitott és tiszta tere. Ez a szüntelen mozgásban lévő, a problémák megoldására irányuló tudatunk számára azonban nem elérhető, kizárólag csak a teljes tudatosság képes a megtapasztalására. A nyitott, éber tudatosság az alapja minden gyógyításnak, ez a forrása a kreativitásnak, az örömnek, a szeretetnek, az együttérzésnek és az összes pozitív minőségnek.
A könyvben és a meditációs CD-n bemutatott gyakorlatokat, alapelveket és útmutatásokat követve kapcsolódunk a teljes jelenlét nyitottságához, s felfedezhetjük a bennünk rejlő bölcsességet, éber tudatunk fényességét. Mindennapi életünkben pozitív változások következnek be, a kreativitás és az intelligencia természetesen, spontán módon kel életre bennünk. Megtapasztaljuk, hogy a természetünk kezdetektől fogva tökéletesen tiszta és teljes.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911694
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés