Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek



Teresa Mas - Inés Gandara - María José Gómez - Jorge Esteve - Pepe Cuesta: Spanyol konyha lépésről lépésre - Ízek és kultúrák 8.

-21%
Teresa Mas - Inés Gandara - María José Gómez - Jorge Esteve - Pepe Cuesta: Spanyol konyha lépésről lépésre - Ízek és kultúrák 8.
1 495 Ft
Akció: 1 181 Ft1181
Virtuális számla jóváírás: 15 Ft

A spanyol konyha ötvözi az országot alkotó régiók konyhaművészetét. Galícia, Katalónia, Baszkföld, Kasztília vagy Andalúzia eltérő természeti adottságai, történelme és kultúrája az étkezési szokásokban is tükröződik. A spanyol étlapot a kelták, rómaiak és arabok is gazdagították. Amerikából is sok új alapanyag került a spanyol hozzávalók közé. A főzéshez leginkább olívaolajat használnak. Kedvelik a húst, a halat és a tenger gyümölcseit, a sajtot, a gyümölcsöt és a zamatos bort.

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789633040393
    Kiadó
    HVG Kiadó
    Kiadás éve
    2011
    Oldalszám
    120
    Kötésmód
    cérnafűzött kötött
    Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés