Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTheresa Caputo: Élet az élet után - Rendkívüli történetek és gyógyító üzenetek a túlvilágról a Született Médium sztárjától

-21%
Theresa Caputo: Élet az élet után - Rendkívüli történetek és gyógyító üzenetek a túlvilágról a Született Médium sztárjától
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A hatalmas népszerűségnek örvendő médium, THERESA CAPUTO, a nagysikerű amerikai tévéshow, a Született médium sztárja egy különleges világba vezető ajtót tár ki előttünk, hogy mi is megtapasztalhassuk az általa megélt különös élményeket, és megtudjuk, milyen érzés kapcsolatot teremteni a túlvilággal. A mindig szórakoztató és őszinte médium beszélgessen akár a családtagjaival, a helybeli hentessel vagy az elhunytak lelkével négyéves korában vette fel először a kapcsolatot a Szellemmel, de csak 33 éves korában tudta teljesen elfogadni ezt a különleges adottságot. Addig a pillanatig teljesen átlagos életet élt. Elfoglalt feleség és dolgozó anya volt, ám közben krónikus szorongás gyötörte, amely abból fakadt, hogy nem volt hajlandó tudomást venni a képességeiről. Amint kapcsolatba lépett a túlvilággal, rájött, hogy a közérzetén sokat javított a Szellemtől érkező üzenetek közvetítése, így mind a mai napig arra használja rendkívüli adottságát, hogy kigyógyítsa az embereket a szeretteik elvesztése felett érzett fájdalmukból.
Az Élet az élet után betekintést enged Theresa médiumként végzett munkájának titkaiba: abba, mi történik a lelkünkkel, ha meghalunk, a Szellem szerint milyen a mennyország, mit akarnak tudomásunkra hozni az elhunytak, miért fontos a pozitív élet, és milyen sokféle szerepet játszanak a családtagjaink, a barátaink, az angyalok, a vezetők, a hit lelkei és Isten a földi és a túlvilági életünkben. Azt is megtudhatjuk, hogyan teremthetünk kapcsolatot a Szellemmel, hogy észrevegyük, amikor a szeretteink kinyújtják felénk a kezüket.
Személyes történetén, lenyűgöző anekdotáin és lélegzetelállító szeánszain keresztül THERESA CAPUTO elárulja, hogyan kommunikál a Szellemmel, és segít megérteni azokat a fontos leckéket és üzeneteket, amelyeket nap mint nap el kell fogadnunk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155418877
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  274
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés