Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekThomas Keller: Bouchon - A legfinomabb bisztróételek egy világhírű séf tálalásában

-21%
Thomas Keller: Bouchon - A legfinomabb bisztróételek egy világhírű séf tálalásában
7 800 Ft
Akció: 6 162 Ft6162
Virtuális számla jóváírás: 78 Ft

Thomas Kellernek, a világhírű French Laundry tulajdonosának és séfjének a bisztrókonyha a szenvedélye, ezért is nyitotta meg a Bouchon éttermet, amely mára szintén fogalommá vált. Véleménye szerint a főzés művészetének titka, hogy a legegyszerűbb alapanyagokból is kitűnő ételek készíthetők. Hiszi, hogy a bisztrókonyha magában foglalja a nagylelkűség, a gazdaságosság és az egyszerűség kulináris szellemiségét. Ételei egyszerre táplálják a testet és a lelket. A sztárszakács ebben a gyönyörű kiadványban nyújtja át az olvasóknak mindazt a tudást, amit a Bouchonban felszolgált egyszerű, de nagy odafigyeléssel készített ételekről tudni érdemes.

"A Bouchon a tradicionális konyhaművészet megőrzéséről, a hagyományos ételek iránti tisztelet megújításáról szól, miközben a recepteket a fény felé tartjuk, hogy megértsük és tökéletesítsük őket" - Thomas Keller.

"Thomas Keller szégyentelenül érzéki... tele meglepetésekkel... egyszerűen káprázatos. Ott van a világ legjobb séfjei között" - Los Angeles Times

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632970080
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés