Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekThomas Schäfer: Hogyan válik a munka hivatássá? - Szakmai siker és boldogulás a családfelállítás nézőpontjából

-25%
Thomas Schäfer: Hogyan válik a munka hivatássá? - Szakmai siker és boldogulás a családfelállítás nézőpontjából
1 950 Ft
Akció: 1 463 Ft1463
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A párkapcsolaton kívül gyakorlatilag nincs még egy életterület, amelyet olyan szoros összefüggésbe hoznánk életünk értelmével, mint a foglalkozásunkat. Ha családi gyökereinket felismerve és megbecsülve élünk, fejlesztjük képességeinket és egyúttal az erkölcsi értékrendre is tekintettel vagyunk, a munkából hivatás válhat, hiszen a szakmai tevékenység és a lelki fejlődés szoros kapcsolatban áll egymással. Ha ugyanis magunkban nem helyeseljük a munkánkat, folyamatosan gondokkal és összeütközésekkel vagyunk kénytelenek szembesülni. A munkával járó stresszt is csak akkor vagyunk képesek kellőképpen feldolgozni, ha tudjuk, hogy szakmai tevékenységünkkel lelkileg összhangban állunk.
Thomas Schäfer saját családállítási praxisából származó példák segítségével mutatja be, hogyan érvényesíthetők és kamatoztathatók a szakmai életben az egyéni szükségletek, képességek és meggyőződések. Ha az ember a saját lelkére hallgat, a legváltozatosabb szakmai kihívásokra is megoldást talál, legyen szó akár munkahelyi terrorról, munkanélküliségről, munkahelyváltásról, nyugdíjazásról, cégalapításról, önállóságról vagy munkahelyi összetűzésekről általában. Gondolatébresztő meglátások ezek, amelyek segítenek felismerni és megélni saját hivatásunkat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632910932
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  200
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés