Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTim Lebbon: Alien: Árnyékhajsza

-25%
Tim Lebbon: Alien: Árnyékhajsza
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ellen ​​Ripley, a Nostromo legénységének egyetlen életben maradt tagja az űrben sodródik…

Egy peremvidéki bányabolygón, ahol a Weyland-Yutani társaság számára folyik az értékes érc kitermelése, a munkások rémülten próbálnak feljutni a bolygókörüli pályán keringő űrhajójukra, amit azonban nem sikerül elérniük. A hajón tartózkodók döbbenten látják a leszállóegységek kamerája által közvetített képet, amin pókszerű lények tapadnak a munkások arcára.
Ripley mentőkapszulája automatikusan bedokkol a bolygó irányába süllyedő hajóra. Amint magához tér a mélyálomból, a Nostromo katasztrófájának túlélője két ténnyel szembesül: harminchét évig sodródott az űrben, és a mentőhajó komputerrendszerében jelen van az a mesterséges intelligencia, amely korábban az Ash nevű androidot irányította.
Mielőtt a süllyedő hajó belépne a légkörbe, Ripley és társai kénytelenek látogatást tenni a bolygón, le kell menniük a bányába, ahol választ kapnak arra, hogyan érkeztek erre a helyre a rovarszerű lények. Ripley tisztában van vele, hogy nem sok esélyük van a túlélésre, azt azonban nem is sejti, hogy ha sikerül visszajutniuk a hajóra, ott egy sokkal intelligensebb ellenség vár rájuk.
Egy ellenség, amely nem foglalkozik mással, csak hogy végrehajtsa gazdái, a Weyland-Yutani által belé programozott feladatokat…

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973195
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés