Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTim Lebbon: Star Wars legendák - Távoli csillagok

-25%
Tim Lebbon: Star Wars legendák - Távoli csillagok
3 800 Ft
Akció: 2 850 Ft2850
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Tízezer éve tanulmányozzuk az Erőt... Küzdünk, hogy a világosság és a sötétség mindig egyensúlyban legyen. De most... most előkerült valami, ami talán mindnyájunkat megsemmisít. Egy férfi. És az álmai.

Lanoree Brockot az ősi Jedaii Rend legnagyobb mesterei ismertetik meg az Erő titkaival. Ám a testvére nem képes érzékelni az Erőt, és mind jobban eltávolodik a Rendtől, ami végül tragédiához vezet.
Lanoree éveken át magányos Őrzőként szolgálja és védi a Tythan­ rendszer békéjét. Váratlanul a Jedaii Tanács elé idézik, ahol tudatják vele, hogy felbukkant egy fanatikus szekta, amelynek tagjai nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy elhagyják az ismert űrt. Ennek érdekében működésbe akarnak hozni egy hiperkaput, méghozzá a rettegett sötét anyag felhasználásával és ezzel az egész rendszert elpusztító katasztrófát idézhetnek elő. Lanoree megdöbben, amikor megtudja, hogy a mesterek miért éppen tőle várják a megoldást. A szekta vezetője, a zseniális és őrült férfi, akit bármi áron meg kell állítania, nem más, mint a fivére, akit rég halottnak hisz és akitől most már neki is félnie kell...

Tim Lebbon regényében a Jedi Rend hajnalába kalauzol el bennünket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973423
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  318
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  310 g/db
Webáruház készítés