Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTina Reber: Rögtönzött szerelem

-50%
Tina Reber: Rögtönzött szerelem
3 190 Ft
Akció: 1 595 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A SZERZŐTŐL A KIADÓNÁL MÁR MEGJELENT: SPONTÁN SZERELEM
Az igazi szerelemre nem lehet felkészülni. 

Amikor a híres filmcsillag, Ryan Christensen a visítozó rajongók elől bemenekült Taryn Mitchell kocsmájába, a lány nem is sejtette, hogy az élete örökre megváltozik. Most azonban, nyolc hónappal a mindent elsöprő románc kezdete után, a lány Ryan hollywoodi hotelszobájában ébred, a bal kezén minden kincsnél értékesebb gyémántgyűrűvel - az arcát pedig minden pletykalap a címoldalon hozza.
Ryan nagyon is nyilvános lánykérésén csámcsog a sajtó, a menedzseri csapata aggódik, Tarynnak pedig ki kell okoskodnia, hogy illeszkedhet be egy kisvárosi lány a sztárok csillogó világába. Hogyan tartható életben a kapcsolat a villogó vakuk, mindennapos kísértések és féltékeny rajongók mellett, akik bármit megtennének, hogy elszakítsák az ember lányát az élete szerelmétől?
Taryn és Ryan kénytelen forgatókönyv és főpróba nélkül belevetni magát a valódi életbe, és rögtönözve, spontán megküzdeni a szerelmük életben tartásáért. 
"Szívdobogtató szerelmi történet, utána még napokig Ryan és Taryn románcáról ábrándoztam."
Jamie McGuire, a New York Times nagy sikerű szerzője

Tina Reber négyévesen kapta meg az első könyvtárjegyét, és a kisvárosi könyvtáros lányaként a könyvek mindig különleges szerepet játszottak az életében. Jelenleg a pennsylvaniai Allentown külvárosában lakik a férjével és a fiával, akik mindennap megengedik, hogy eltűnjön a képzelet világába.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636355098
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  492
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  540 g/db