Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTom Rob Smith: A 44. gyermek

-20%
Tom Rob Smith: A 44. gyermek
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft2390
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Nem történt bűncselekmény."

Sztálin Szovjetuniója arra törekszik, hogy dolgozóinak paradicsoma, mindenféle szükségletük kielégítője legyen. Egyik alappillére, hogy állampolgárai a közönséges bűntettektől és bűnözőktől való félelemtől mentesen élnek.

Ebben a társadalomban mégis milliók félnek... az Államtól. Egy elsuttogott szó, és meghalsz. A rendszert az MGB, az Állambiztonsági Minisztérium védi állampolgáraitól. És nincs olyan MGB-tiszt, aki Leo Gyemidovnál bátrabb, lelkiismeretesebb és idealistább lenne.

A háborús hős Leo gyönyörű feleségével Moszkvában él viszonylagos luxusban, még a szülei számára is fenntart egy tisztességes lakást. Egyetlen ambíciója, hogy a hazáját szolgálja. Ezen magasabb rendű cél érdekében embereket tartóztat le, és hallgat ki.

Aztán megtörténik a lehetetlen. Egy másféle bűnöző - egy gyilkos - jár szabadlábon, és öl kénye-kedve szerint. Leo ugyanakkor azon kapja magát, hogy az ellenségei lefokozták és feljelentették, addigi világa a feje tetejére állt, szertefoszlott minden, amiben addig hitt. Csak úgy mentheti meg saját és családtagjai életét, ha ezt a bűnözőt leleplezi. Csakhogy egy olyan társadalomban, amely hivatalosan maga a paradicsom, államellenes bűncselekmény azt állítani, hogy egy gyilkos - még kevésbé azt, hogy egy sorozatgyilkos - van közöttük.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636898656
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  520
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés