Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTommy Welchel - Michelle P. Griffith: Azusa utca és azon túl - Igaz történetek Éld át a Szent Szellem egyik legnagyobb kitöltését a történelemben - ami hamarosan ismét kitörni készül!

-22%
Tommy Welchel - Michelle P. Griffith: Azusa utca és azon túl - Igaz történetek Éld át a Szent Szellem egyik legnagyobb kitöltését a történelemben - ami hamarosan ismét kitörni készül!
2 450 Ft
Akció: 1 910 Ft1910
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

AZ APOSTOLOK CSELEKEDETEI SOHA NEM ÉRT VÉGET!
Egy nemzedék kérdezi ma: "Hol vannak Istennek minden csodatételei, melyekről apáink beszéltek nekünk?" (BÍRÁK 6 :13).

Ezt a kérdést a They Told Me Their Stories (Megosztották velem történeteiket) bestseller szerzője, Tommy Welchel válaszolta meg. Tommy egykor a valaha történt egyik legnagyobb szellemi kitöltetés, az Azusa utcai ébredés szemtanúi körében élt. Ez idő alatt olyan csodákról szóló beszámolókat jegyzett fel, amelyeknek ezek az emberek fiatalként voltak a szemtanúi, vagy éppen ők vitték véghez azokat. E bizonyságokat világszerte meg is osztotta, ami nem szűnő bámulatos eredményekkel járt: egy csodatevő Isten körül rendkívüli gyógyulások és természetfeletti jelenségek történnek, és lehetetlen helyzetek oldódnak meg.

Miközben azokról a csodákról olvasol, melyek az Ő Szellemének hatalmas működése folytán következtek be, felbuzdul majd a hited
- mások bátorítására azzal, hogy Isten ma is gyógyít;
- arra, hogy személyesen is higgy a csodákban a magad életében; és
- arra, hogy természetfeletti áttörésre vezess olyan embereket, akiknek Isten érintésére van szükségük.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155246449
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  184
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés