Nyitva tartás

2020. január 24. és 29. között személyes átvétellel nem adható le rendelés, az átvételi pont költözése miatt.

Megértésüket köszönjük.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTony Parsons: Fiúkból lesznek a férfiak

-26%
Tony Parsons: Fiúkból lesznek a férfiak
3 400 Ft
Akció: 2 512 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Az Apa és fia, valamint a Férj és feleség folytatása.

Tíz év telt el azóta, hogy Harry Silverrel utoljára találkoztunk. Most tökéletesen elégedett az életével: szépséges felesége van, három nagyszerű gyereke (egy az övé, egy a feleségé, egy közös) és remek állása a BBC-nél.
Murphy törvénye szerint legfőbb ideje tehát, hogy rosszra forduljanak a dolgok. Így is történik. Egy napon váratlanul felbukkan Gina, Harry volt felesége és közös gyerekük anyja, aki világ körüli önismereti kalandozásai után visszaköltözött Londonba, és szeretné megismerni tizennégy éves fiát, Patet. Ez jól megbonyolítja apa és fia amúgy is bonyolult kapcsolatát, és persze az a vége, hogy Pat az anyjához költözik.
Harrynek a munkahelyén is gondjai támadnak, továbbá a jelenlegi felesége életében szintén megjelenik az exe, a jóképű sorozatszínész. És ebbe a káoszba érkezik még Harry néhai apjának két idős katonatársa, akikkel együtt harcolt 1944-ben Monte Cassino ostrománál.
Vajon segít-e majd ez a két zsémbes öregember Harrynek, hogy visszaszerezze a fiát, a családját és az életét? És meg tudják-e mutatni neki, hogyan kell férfinak lenni?

Az Apa és fia, valamint a Férj és feleség után ezzel a humoros, megindító és felejthetetlen történettel válik teljessé a trilógia.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630796385
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  356
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  510 g/db