Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTornai Szabolcs: Eksztázis - Futás és önmegvalósítás

-25%
Tornai Szabolcs: Eksztázis - Futás és önmegvalósítás
Fő kategória >Irodalom >Aforizmák, gondolatok
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Azt hittem, hetvenévesen már majdnem mindent tudok a futásról és a tájfutásról. Tévedtem. Erre már az első, alig száz aforizma elolvasása után rá kellett jönnöm."
Monspart Sarolta tájfutó világbajnok Tornai Szabolcs Eksztázis című könyvéről, a kötet előszavában

Amikor esőben, szélben, vagy éppen hóban dideregve, talpig meleg göncökbe burkolózva sietünk a dolgunkra, és elsuhan mellettünk egy futó lenge öltözékben, önkéntelenül is kiül arcunkra a döbbenet és ajkunkra fagy a kérdés: miért? Hogy lehet az, hogy olyan játszi könnyedséggel viseli az időjárás viszontagságait, miközben egész lényéből sugárzik a teljesség és a harmónia? Mi az, ami télen-nyáron hajtja, ami ösztönzi, mije van, ami nekünk nincs? Amire mi is vágyunk, de képtelenek vagyunk megfogalmazni?

Futok, tehát vagyok, írja a szerző. Tornai Szabolcs mind a 450 aforizmája egyetlen őrületes tényre világít rá: a futás maga a létezés. Filozofikus, játékos, informatív, és mindenekelőtt lelkesítő szösszeneteiben annyi kultúr- és sporttörténeti érdekesség és oly sok különös elgondolkodtató igazság lapul, hogy az olvasó a könyv végére jó eséllyel átértékeli az életét és fejvesztve rohan futni. Futóknak és reménybeli futóknak kötelező!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632934068
  Kiadó
  Athenaeum Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  220
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  310 g/db
Webáruház készítés