Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Tóth Gábor Ákos: Szerelmem, Balaton - Édesvízi mediterrán 2.

-21%
Tóth Gábor Ákos: Szerelmem, Balaton - Édesvízi mediterrán 2.
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

A 2012-ben megjelent Édesvízi mediterrán történetek folytatásában a kanadai-magyar házaspár úgy dönt, hogy letelepedik Balatonszépén, felújítja a megörökölt romos kúriát, és megpróbál beilleszkedni a Balaton-parti kisfalu életébe. T.G. Oaks, a kanadai kertészeti vállalkozó és felesége hisznek abban, hogy egy szezon alatt nemcsak tökéletes állapotú, vendégek fogadására alkamas palotájuk lesz, de beindíthatják borászati vállalkozásukat is.
Ó, boldog tudatlanok! - mondanánk hóbortosnak tűnő ötleteikre, ha nem ismernénk már jól a könnyelműségében is csalhatatlan ösztönű házaspárt. T.G. és Francoise dolgai finoman szólva sem indulnak zökkenőmentesen: nemcsak az egyre jobban elmérgesedő szomszédok közötti háborúskodással és a kúria felújítása körül hercehurcával, hanem Oaks bogaras édesapjának hazaköltözésével is sokasodnak a gondjaik. Ám minden nehézség ellenére Oaksék szép lassan ráébrednek, hogy a Fenséges Rommal nemcsak új otthonnal, hanem egy szép, nagy családdal is gazdagabbak lettek.
Tóth Gábor Ákos háromrészesre tervezett sorozatának második kötetében újra megmártózhatunk az összetéveszthetetlen, igazi balatoni mediterrán vidék hangulatában és életérzésében.
Érzelmi és gasztronómiai kalandtúra velünk/rólunk, magyarokról - sok-sok humorral és életszeretettel.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155373466
  Kiadó
  21. Század Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés