Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTóth Mercédesz: Online szerelem

-21%
Tóth Mercédesz: Online szerelem
2 600 Ft
Akció: 2 054 Ft2054
Virtuális számla jóváírás: 26 Ft

Volt, hogy óriásit csalódott randilovagjában? Törték már össze annyira a szívét, hogy úgy érezte, kizárt, hogy valaha még szerelmes legyen? Maradt már úgy egyedül egy "fogalmam sincs, most mi van" érzéssel, hogy néhány káprázatos randi után a férfi magyarázat nélkül lelépett? Netán kapott magyarázatot, de az egyértelműen hazug szavak elárasztották dühvel a lelkét, és az igazi ok örökre kérdéses maradt? Ez a könyv megadja a valós miérteket.

A kötetben elmerülve megtudhatja továbbá, mire érdemes vigyázni az internetes kommunikáció során, s hogyan ismerheti fel az áltárskeresőket manipulatív szójátékuk és viselkedésük alapján. Emellett átnyújtja önnek a sikeres társkesés kulcsát; hogy jobban megismerje, ön mit miért tesz, s segítsen bevonzani az áhított férfit, megfejteni működése, logikája kódját...
Taktikai útmutató ez a könyv az online szerelem világához. Ahhoz a világhoz, melyet sok napi szinten használnak, ám oly kevéssé ismernek. A világhoz, ahol könnyű a sorok mögé bújni, ahol egy fotó, egy bemutatkozás nem mindig valósághű, ahol a szavak sokféle szándékkal, egyszerre több személy felé is haladhatnak az éterben. A világhoz, ahol valójában a bizalom működteti a társkereső rendszert, és ahol -éppen emiatt- a bizalom a legsérülékenyebb.
A szerző nőként, volt társkeresőként és pszichológus szakemberként segíti olvasóit, hogy az elkerülhető csapdahelyzeteket, a hamis közeledéseket és a "bugyivadászokat" felismerve meghatározó lépést tegyenek a boldog párkapcsolat felé vezető úton.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911298
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  270
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés