Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekColleen McCullough: Túl sok a gyilkosság

-22%
Colleen McCullough: Túl sok a gyilkosság
3 290 Ft
Akció: 2 560 Ft2560
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

1967-et írunk, javában dúl a hidegháború. Egy derűs tavaszi napon a connecticuti Hollomanben Delmonico századosnak fontosabb dolga is akad, mint hogy nevet találjon újszülött fia számára: egyetlen nap leforgása alatt tizenkét gyilkosság történik.
Delmonico és csapata titkok és hazugságok szövevényes hálójába bonyolódik. Úgy tűnik, megoldhatatlan rejtéllyel kerültek szembe: mindegyik gyilkosság más, és látszólag semmilyen kapcsolat nincs közöttük. Egyetlen gyilkos van, vagy több? Mi köze lehet egy prostituált halálának egy anya és mozgássérült gyermeke meggyilkolásához? És ha ez a tizenkét gyilkosság nem elég, Carmine hamarosan egy kémet is kereshet, aki fegyverkezési titkokat árul az oroszoknak. De talán még ez is összefügg valamiképpen a gyilkosságokkal?

A Tövismadarak, a Fűkoszorú, A gránitember, a Fortuna kegyeltjei és tömérdek más sikerkönyv sokoldalú szerzője, Colleen McCullough a krimi műfajában is profi, és ismét bebizonyította, hogy bármilyen témához nyúl, lebilincselő történetet kerekít ki belőle. Rokonszenves nyomozójával, Carmine Delmonicóval a Hiányzó holttestekben ismerkedhettünk meg, és lesz még alkalmunk találkozni vele.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630795616
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  492
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  410 g/db
Webáruház készítés