Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekUdo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók - Hogyan irányítják a politikusok, a titkosszolgálatok és a pénztőke Németország médiáját? (P)

-21%
Udo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók - Hogyan irányítják a politikusok, a titkosszolgálatok és a pénztőke Németország médiáját? (P)
3 790 Ft
Akció: 2 994 Ft2994
Virtuális számla jóváírás: 38 Ft

2014 szeptemberében jelent meg Udo Ulfkotte a németországi és nemzetközi média visszásságait leleplező dokumentumkötete, Gekaufte Journalisten (Megvásárolt újságírók) címmel. A könyv több mint 2 millió példányban kelt el, és heteken át első helyen állt többek között a Spiegel és az amazon.de bestseller listáján.

Udo Ulfkotte 1960-ban született, huszonöt éve foglalkozik újságírással, ebből tizenhetet a Frankfurter Allgemeine Zeitungnál (FAZ) töltött. Mintegy 3400 cikket írt a vezető német konzervatív napilapnak, amelynek többek között a külpolitikai szerkesztője, illetve haditudósítója is volt. Eredetileg jogot tanult Freiburgban és Londonban, majd később Helmut Kohl kancellársága idején a német kormány politikai tanácsadója volt. Hírszerzési specialista, az Egyesült Államok Marshall-alalpítványának tagja, dolgozott a Konrad Adenauer Alapítvány tervezőbizottságában és a Szövetségi Biztonságpolitikai Akadémia szóvívőjeként is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155526046
  Kiadó
  Patmos Records
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  560 g/db
Webáruház készítés