Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekUgron Zsolna: A nádor asszonyai - Úrasszonyok-trilógia második kötete

-25%
Ugron Zsolna: A nádor asszonyai - Úrasszonyok-trilógia második kötete
Fő kategória >Regény >Szépirodalmi
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Báthory Anna története folytatódik...
Az erdélyi fejedelem szenvedélyes, lázadó húga, akinek politikai játszmákkal teli fiatalságát a Erdélyi menyegző című regényből megismerhettük, most vagyonától és birtokaitól megfosztva vándorol a világban. Hol a lengyel király, hol a vándorrá lett Esterházy Miklós számára hozza a híreket a török portáról vagy a császári udvarból. De nem ő az egyetlen asszony, akinek bűvköréből a nádor nem tud szabadulni. Az ország újraegyesítéséért fáradozó férfi kínzó aggodalommal gondoskodik gyermekei anyjáról, a gyenge idegzetű Nyáry Krisztináról, miközben anyósának, a komoly alkukat kikényszerítő Várday Katának is igyekszik megfelelni. Hogy hatalmát megőrizze, és családját is megóvja a változékony történelmi időkben, Esterházy újra és újra Báthory Annához fordul segítségért.
De lehetséges-e önzetlenül támogatni azt a férfit, aki valaha elutasította Anna szerelmét? Mikor képes egy asszony megbocsátani? Hogyan lesz a nagy hatalmú Báthoryak csillagából királyi udvarok kémnője? Hol találhatja meg boldogságát egy magányos, száműzött nő? Gyógyít vagy mérgez a Báthory-gyűrű?

Ugron Zsolna korhű regényébe, az Úrasszonyok-trilógia második kötetében meglepő fordulatokkal teli történetben meséli tovább hősnői s hősei sorsának beteljesedését.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633103357
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  360 g/db
Webáruház készítés