Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekUgron Zsolna: Erdélyi menyegző - Úrasszonyok-trilógia első kötete

-25%
Ugron Zsolna: Erdélyi menyegző - Úrasszonyok-trilógia első kötete
Fő kategória >Regény >Történelmi
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

1608. november, Kolozsvár.
A város Báthory Anna esküvőjére készülődik. A fejedelem tizennégy éves húgát családjának és kötelességeinek tiszteletére nevelték. Engedelmes araként, vagy lázadó özvegyként teljesíti-e be sorsát? Hogyan boldogul a három részre szakadt ország politikai játszmái közepette egy fiatal lány a hatalommal bíró férfiak vágyaival, érdekeivel és kapzsiságával?
Szerelmes fiatalasszony vagy "ördög, gyilkos kurva" ahogy az új fejedelem nevezi? A 17. század eleji Erdély és Magyarország a politikai intrikák, az állandó háborúskodás világa, ahol hitviták, árulások és érdekházasságok döntik el országrészek és emberek sorsát. A végvárakban az ostromlott falak mögött csodálatos jelenésekről, családi átkokról, mérgezésekről és testvérszerelemről suttogtak.

Ugron Zsolna első történelmi regényében a magyar történelem egyik leghírhedtebb, legtitokzatosabb nőalakját, a bűbájos boszorkányt, Báthory Annát kelti életre. A körülrajongott és gyűlölt Báthoryak világát, amelyben árulások, parancsszóra elhált szerelmek és politikai gyilkosságok közepette egy asszony boldog akart lenni.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633102367
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  356
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés