Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVadim Zeland: Válaszd ki magad a sorsodat! 2. - a transz-szörf módszerével - Gyakorlati kézikönyv

-25%
Vadim Zeland: Válaszd ki magad a sorsodat! 2. - a transz-szörf módszerével - Gyakorlati kézikönyv
2 600 Ft
Akció: 1 950 Ft1950
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Vajon honnan származnak az álmaink? Tényleg csak az emberi képzelőerő termékei lennének? Mi választja el egymástól az álmot és a valóságot? A lehetőségeinknek csak a szándékaink szabnak határokat!
Ennek ellenére sokszor úgy érezzük, tehetetlenül ki vagyunk szolgáltatva a körülmények hatalmának. Vágyaink és álmaink nem valósulnak meg, ezzel szemben épp a legnagyobb félelmeink igazolódnak be. Ennek azonban nem kell így lennie, hiszen A VALÓSÁG IRÁNYÍTHATÓ! Ezt hirdette Vadim Zeland első könyvében, s üzenete több millió emberhez eljutott. A sikeres sorozat második kötete gyakorlati útmutatást nyújt a transz-szörf módszeréhez.
A transz-szörf a gondolkodás és a cselekvés teljesen új módszere, amelynek révén csakugyan lehetségessé válik mindaz, amire oly régóta vágyunk. Érdekessége, hogy az ember nem "eléri" az általa kitűzött célt, hanem az többé-kevésbé magától valósul meg.
Alapgondolata azon a feltételezésen alapul, hogy létezik egy variációtér, amely tartalmazza minden lehetséges esemény forgatókönyvét és jeleneteit. Az ember szellemi energiája bizonyos körülmények között képes valóra váltani ennek a variációtérnek egyik vagy másik szektorát. Így teremthetjük meg saját valóságunkat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632910499
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  232
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés