Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Varga Csaba Béla: Santa és az Éj asszonya - A legnagyobb eretnekség - Nox Placida 1.

-21%
Varga Csaba Béla: Santa és az Éj asszonya - A legnagyobb eretnekség - Nox Placida 1.
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

A sötét középkorban a fekete halál pusztítása után Rómában néhány befolyásos főpap létrehozta a szent inkvizíciót. A könyörtelen szervezet rettegett boszorkányvadászai semmilyen árat nem sokallnak azért, hogy megtisztítsák a világot, és újra csendes legyen az éj.
Klaus Santo azonban más, mint a többi osztag parancsnoka. Nem hajlandó minden nőt boszorkánynak tekinteni, így állandó harcot folytat azokkal, akik úgy vélik, inkább égjen el máglyán száz ártatlan, mintsem hogy egyetlen bűnös is megmenekülhessen.
A háborúk, a járványok és az éhezés korában nem létezik nagyobb kincs, mint az élet.
Klaus Santo, akinek kisgyerekként kellet végignéznie, ahogy a családját lemészárolják az Éjszaka szörnyetegei, élete minden napján azért harcol, hogy elhozza ezt az ajándékot a védteleneknek, de mindenekelőtt a gyermekeknek.
És ha kell, bárkivel hajlandó szembeszállni érte: az Éjszaka démon asszonyával, a Pokollal szövetkező sötét lovaggal, a lázadó herceggel, az egyház fanatikus főpapjaival, de akár a világot a háttérből titkon irányító ősöreg hatalmasságokkal, a Nagy Játszma halhatatlan uraival is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633950678
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  424
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés