Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVarga Domokos: Tisztelt család-om-od-ja - Válogatás Varga Domokos életművéből

-25%
Varga Domokos: Tisztelt család-om-od-ja - Válogatás Varga Domokos életművéből
1 980 Ft
Akció: 1 485 Ft1485
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"(Az én családom? A Te családod? Mások családja? Itt sajnos, mindnyájunkéról szó kell hogy essék. Bele kell gázolnunk egymás belügyeibe. Csak az a szerencséd, kedves fiatal olvasóm, hogy én sok más család belügyeit jobban ismerem, mint a tiedéit. S legeslegjobban egy bizonyos Varga-család veséjébe látok bele.
Titeket így aligha tálallak fel közcsemegének. Nem rólatok beszélek, hanem nektek. A legkisebb család is olyan, mint egy dzsungel: teli lappangó érzések sűrű félhomályával, titkok, félelmek, dühök, fájdalmak, ragaszkodások és rögeszmék megkötöző folyondárjaival. Sőt olykor egy-egy önmagából kitörő fenevaddal is.
Remélem, Te nem vagy még ilyen fenevad, aki rákaptál volna mások vérére, bántására. Ha mégis: tedd félre ezt a könyvet. Ez csak akkor szól neked, ha olyan utat keresel a dzsungelben, amin apádat, anyádat sem kell a földre taposnod, de magadat sem kell őmiattuk föláldoznod.
Van ilyen út? Nem mindig van. Akadnak áttörhetetlen dzsungelek, amikből csak menekülni lehet. A legtöbb család mégsem ilyen fojtogatóan elviselhetetlen.
Hadd higgyem, hogy a Te tisztelt családod sem. Akkor pedig érdemes együtt keresnünk a dzsungelunk törvényeit." (Varga Domokos)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639596795
  Kiadó
  Hét Krajcár Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  194
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés