Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVass Virág: Szoknya-blues

-22%
Vass Virág: Szoknya-blues
3 990 Ft
Akció: 3 110 Ft3110
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Amikor Bölcsházy Anni kedves, jóképű vőlegénye - és gyerekkori szerelme - balesetet szenved néhány héttel az esküvőjük előtt, a várandós menyasszony számára megáll az élet. Leendő férje egy másik nő mellett ült az autóban a végzetes éjszakán... de vajon mi volt köztük?
Öt évvel a történtek után Anni még mindig a válaszokat keresve éli a hétköznapokat kisfiával, zsarnokoskodó anyja védőszárnyai alatt. Képtelen túllépni egykori szerelme emlékén, nem lát mást a világból, csak az ő arcát, nem hall mást, csak az ő ki nem mondott mondatait. Pedig a postafiókja tele van nyugtalanító üzenetekkel, amelyek előre megjósolják, mi történik az egyedülálló anyuka látszólag eseménytelen mindennapjaiban. Ki üzen Anninak? Kik azok a Fűevők, és honnan szerzik a titkos tudást, amellyel nőket manipulálnak? Hogyan válik fanatikussá egy hétköznapi ember?

A Szoknya-blues a blues-zene egyenletes lüktetésével adagolja a feszültséget, de több mint krimi, pontos látlelet a XXI. századi Férfi és Nő bonyolult viszonyáról, amelyben sokszor senki sem az, akinek mutatja magát.

Vass Virág, legutóbbi sikerkönyvei a Sohanő és Sohaférfi után új műfajt hódít meg. A Szoknya-blues az eddigi legfordulatosabb és legmeglepőbb regénye.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633106662
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés