Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVavyan Fable: Ébredj velem!

-15%
Vavyan Fable: Ébredj velem!
Fő kategória >Regény >Krimi
1 668 Ft
Akció: 1 420 Ft1420
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Halkirálynő sorozat ezen történetét Daniel Belloq, alias Mogorva meséli el, ugyanis Denisa egy különös baleset következtében amnéziás lett. Daniel igyekszik kideríteni a gázolós-robbantásos baleset körülményeit, és egyéb ügyek megoldása is rá vár. Mindezek megfejtése mellett azon fáradozik, hogy visszakerüljön Denisa emlékezetébe, utóvégre nászútjuk még véget sem ért.
Denisa előttem nyargal Inflációval. Átfúrjuk magunkat az éjszakán. A többi ló a nyomunkban robog, lábdobogásuk szétzúzza a csendet, madarakat rettent fel, fűcsomókat tépdes ki. Félő, hogy elszalasztjuk a kopaszokat. A motorok felbőgnek, fülrepesztő hangjuk nyomán bukkanunk rájuk. A hatalmas gépek támolyogva lendülnek előre az úttalan úton. Denisa megőrült. Portyavágtára sarkallja Inflációt, akárha versenyre akarna kelni a szélsebes motorokkal. A pompás csődör elnyúlt testtel száguld, mindegyre rövidül köztük a távolság. A gumiabroncsok keservesen birkóznak a hepehupás tereppel, amelyen kétségkívül a lovak otthonosabbak. Briganti vígan vágtat velem. Lobogó sörénnyel, félelmetes patadobogással követ bennünket az egész ménes.
Anakronisztikus látvány lehetünk: könnyűlovassági roham egy atomkori hajnalon. Felvillan bennem a gondolat: hiszen a lovak eddig is számottevő szerepet játszottak életemben. Infláció könnyedén átlendül egy útjába kerülő bokor fölött. Aztán ugyanezt teszi egy harsogva bőgő motorral is. A gép megbillen, felborul. Utasai arcán rettenet. A lósereg átgázol rajtuk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639300200
  Kiadó
  Fabyen Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  490
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés