Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVavyan Fable: Szamurájszív - kemény

-15%
Vavyan Fable: Szamurájszív - kemény
Fő kategória >Regény >Krimi
3 399 Ft
Akció: 2 880 Ft2880
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A történet egyik szálán nyár tombol. Fertő Cityben Vis Major és Kyra, az összeszokott zsarupáros sorozatgyilkost üldöz a vegyes hírnevű nyomozó, Don'Gelo egységével. Magánéletük épp rendben volna, ám egy este Vis Major nevelt fia összeverve vánszorog haza. Betoppan Kyra anyja, és bár nem tartóztatják, gyökeret ereszt a házban. Ráadásul a párosnak estéről estére viszolyogtató bűnesetekkel akad dolga. Don'Gelóval is addig folytatódik együttműködésük, mígnem az életük horrorrá csúnyul.
A korábbi szálon tél van, nagy hó, karácsony. Kyráék együtt töltik az ünnep napjait Denisával és Belloqkal a befagyott tónál, terveik szerint a gyerekekkel korcsolyázva, szánozgatva. Csakhogy Borulat City külterületén megkergül egy elkötött paripa, és egy megzavart orvvadász lenyilazza lovasát. Egy pszichopata Halálos Misszióra készül a hóviharban, rendőrök lekaszabolásával kezdve küldetését.
A négy zsaru belecsöppen a hajszába, és a pokol még több bugyrot tartogat számukra. A Halkirálynő és a Vis Major sorozat hősei közösen mélymerülnek a téli eseményekben. A történetmesélő Kyra ezúttal a megszállott pszichopaták naplóit is felhasználja az események felidézéséhez.
Vigyázat! Csak erős szívűeknek!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639300651
  Kiadó
  Fabyen Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés