Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVeiszer Alinda: Bridge generáció - Álmokból üzletet: Prezi, Ustream, LogMeIn - 3 magyar cég - 3 világsiker

-25%
Veiszer Alinda: Bridge generáció - Álmokból üzletet: Prezi, Ustream, LogMeIn - 3 magyar cég - 3 világsiker
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Veiszer Alinda Prima Primissima-díjas riporter. 2011-ig kulturális televíziós műsorok házigazdája, melyek közül a leghosszabb ideig, öt évig, a Záróra című portrésorozata futott.
Elsősorban beszélgetéseket készít, közéleti és kulturális témákban. Ezúttal fiatal és kreatív emberekkel készített interjúkat arról, hogyan épül a sikeres üzlet.
Az interjúk történetté álltak össze - a Bridge Generáció történetévé.
Három ötlet, öt ember. Egyikük se múlt még el negyvenegy éves. Ha szeretnék, elkövetkezendő éveikben a lábukat lógathatnák egy napfényes tengerparton, ők azonban az ötleteiket és az álmaikat akarják kiteljesíteni. Eltérő családi környezetből érkeztek, de mindannyiuk szenvedélye gyerekkorukból ered. Kreativitásukat semmi sem tudta visszafogni, szorgalmuk nem lankadt, és semmi sem tántorította el őket a céljaiktól. Magyarországról indulva világsikerű cégeket építettek fel, melyek termékeit ma több tízmillióan használják Amerikában, Ázsiában és Európában.

A könyv bemutat öt fiatalembert, akiknek a víziója több annál, hogy felépítsenek egy sikeres céget. Nem kevesebbet akarnak, mint megváltoztatni a világot, termékeikkel és üzeneteikkel formálni a közgondolkodást.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630976398
  Kiadó
  Kossuth Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  200
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés