Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVeres Zoltán - Hoffmann Márta - Kozák Ákos: Bevezetés a piackutatásba

-10%
Veres Zoltán - Hoffmann Márta - Kozák Ákos: Bevezetés a piackutatásba
5 700 Ft
Akció: 5 130 Ft5130
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Vannak azok a szakkönyvek, amiket álmatlan éjszakákon veszünk elő altató helyett. Na, ez könyv garantáltan nem az. Jó érzés töltött el, amikor először végiglapoztam. Lám csak, lehet egy magyar nyelvű piackutatási szakkönyv is érdekes, olvasmányos, egyben professzionális. És gyakorlatias, a legfejlettebb módszertanok csínja-bínja benne van világos példákkal alátámasztva. Sokkal tovább megy az alapoknál. A tapasztalt marketingesnek is rengeteg jó tippet, javaslatot tartogat. A jobb cégek a kutatásra ma már nem költségként, hanem beruházásként tekintenek. Ennek a beruházásnak akkor a legjobb a megtérülése, ha minden résztvevő - a piackutató, a marketinges, de még a pénzügyi vagy csúcsvezetők is - egy nyelvet beszélnek. Ezt a könyvet mindenkinek ajánlom szíves fogyasztásra." (Müller Kornél, Senior CMi Director, Unilever Europe, Rotterdam)

"Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akiknek kutatási kérdéseik vannak, akik látni szeretnék a kérdésekre kapható válaszok optimális módszereit. Ajánlom azoknak, akik időről időre frissítik tudásukat, hiszen ez a kötet a marketing szakmai könyvtár elengedhetetlen darabja. Ajánlom az új kollégáknak, akik most ismerkednek a szakma ezen területével, és stabil tudásbázisra vágynak.
Az elméletben felkészült, gyakorlatban tapasztalt szerzők a piackutatás klasszikus, a szakmai intelligencia körébe tartozó módszerek, valamint a mai kor legújabb kutatási lehetőségeinek sokszínű világába vezetik be az érdeklődő olvasót." (Dr. Törőcsik Mária egyetemi tanár, Pécsi Tudományegyetem)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630596756
  Kiadó
  Akadémiai Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  396
  Tömeg
  660 g/db
Webáruház készítés