Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVianna Stibal: Theta Healing - Betegségek és rendellenességek

-22%
Vianna Stibal: Theta Healing - Betegségek és rendellenességek
4 490 Ft
Akció: 3 500 Ft3500
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A ThetaHealing a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámokkal dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk tudattalan hiedelmeinkhez és félelmeinkhez, és felül is írhatjuk azokat.
A könyv a ThetaHealing és a ThetaHealing haladóknak könyvekhez kapcsolódó, ám önmagában is teljes mértékben használható kézikönyv. Az első két kötet bemutatja az alapokat, a leolvasás folyamatát, a hit- és az érzelemmunkát, valamint az ásás menetét, továbbá bepillantást nyújt a létezés síkjaiba illetve a spirituális fejlődésünk szempontjából fontos hitrendszerekbe.
A könyv több tízezer konzultáció eredményeképpen született meg, közel kétszáz betegség és rendellenesség leírását, illetve az azokhoz tartozó intuitív meglátásokat, gyógymódokat, letöltéseket és étrend-kiegészítőket tartalmazza. A ThetaHealing segítségével képessé válhatunk arra, hogy közelebb hozzuk magunkhoz a mindenség Teremtőjét, elengedjük ártalmas hitrendszereinket, letöltsük a megfelelő érzéseket, és tanújává váljunk a gyógyulásnak. A legfontosabb, hogy elhiggyük: a gyógyulás lehetséges!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912615
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  480
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  810 g/db
Webáruház készítés