Nyitva tartás

2020. január 24. és 29. között személyes átvétellel nem adható le rendelés, az átvételi pont költözése miatt.

Megértésüket köszönjük.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVictoria Boutenko: 12 lépés a nyers étrendig - Lúgosítás természetesen

-26%
Victoria Boutenko: 12 lépés a nyers étrendig - Lúgosítás természetesen
2 800 Ft
Akció: 2 068 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

A nyers étkezés világhírű úttörője, Victoria Boutenko családja gyógyulásának csodálatos történetét továbbadva útmutatást nyújt mindazok számára, akik szeretnék megismerni, illetve mindennapi életükbe beépíteni a nyers, azaz élő ételekkel való táplálkozást.
A gyakorlati szempontokat, hasznos tippeket és sikeres stratégiákat egyaránt felvonultató könyv a nyers ételek fogyasztásán alapuló életmód fizikai, lelki és spirituális fázisain keresztül, fokozatosan, tizenkét lépésben vezeti ki az olvasót a "főtt ételektől való függőség" állapotából. Kiváló alapot ad ahhoz, hogy vállalva a felelősséget saját egészségünkért, megtehessük az első lépést az egészséges életmód felé, kialakíthassuk új életvitelünknek megfelelő szokásainkat, és akár hosszútávon is eredményesen megőrizhessük azokat.
A kötet végén receptgyűjtemény található, amelyen keresztül az olvasó a gyakorlatban is megismerkedhet a nyers étrend alapjaival. A több mint harminc recept azonban csak a kezdet, ezek hozzávalóit -ahogyan arra Victoria is buzdítja olvasóit-, fantáziánkat szabadjára engedve ízlésünknek megfelelően bővíthetjük, változtathatjuk.
A szerző szakértelmének és lebilincselő stílusának köszönhetően a könyvet egyaránt haszonnal forgathatják a tapasztalt nyersevők és az egészséges életmód iránt érdeklődők is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911359
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  224
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  310 g/db