Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVictoria Connelly: Bárcsak itt lennél

-20%
Victoria Connelly: Bárcsak itt lennél
2 999 Ft
Akció: 2 390 Ft2390
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Alice és Stella nővérek, bár szinte semmi közös nincs bennük. Míg Stella szenvedélyes pasifogó, felelőtlenül szórja a pénzt, és az „élj a mának” elvét gyakorolja, Alice nem sok örömöt talál unalmas munkájában, és már rég megszokta, hogy a férfiak észre sem veszik.
Alice mégis Stellának köszönheti a csodát, ami egy csapásra megváltoztatja hétköznapi életét. Alice elutazik a húgával egy csodálatos görög szigetre, ahol elvetődik a lenyűgöző Villa Argenti kertjébe. Itt talál rá Aphrodité istennő szobrára, aki a legenda szerint meghallgatja és teljesíti a legféltettebb kívánságokat is. Bár Alice nem hisz az efféle mesékben, a villa sármos kertésze, Milo rábeszéli a lányt, hogy suttogja el legtitkosabb vágyát a szobornak...
Ettől kezdve Alice élete szokatlan változáson megy keresztül, kalandok sora veszi kezdetét, és a lányt nemcsak a görög szigetvilág színpompás birodalma ejti rabul, de az is kiderül, hogy az olajfaligetek és templomromok árnyékában terem az igaz szerelem.

"Neked ajánlom ezt a könyvet, aki mindig hittél a mesékben és a varázslatban, aki elhiszed, hogy a legféltettebb vágyak teljesülhetnek, és aki szívesen kalandozol egy hangulatos görög szigeten, legalább a képzeletedben!" (Fejős Éva)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638997746
  Kiadó
  Erawan Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  290 g/db
Webáruház készítés