Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVictoria Holt (Jean Plaidy): Az Oroszlánszívű - Plantagenet saga - 3. rész

-25%
Victoria Holt (Jean Plaidy): Az Oroszlánszívű - Plantagenet saga - 3. rész
2 298 Ft
Akció: 1 724 Ft1724
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

II. Henrik halála után kisebbik fia foglalja el Anglia trónját. Richárd, korának híres, kiváló katonája korábban esküt tett, hogy visszafoglalja Jeruzsálemet a kereszténység számára. Esküjéhez ragaszkodva nem sokkal koronázása után elindul seregével a Szentföld felé.
Semmi nem térítheti el fogadalmától, habár hatalma így állandó veszélyben forog. Kapzsi, gyenge jellemű János öccse Anglia trónjáért mesterkedik ellene, a francia király, ifjúkori szeretett barátja Normandia visszaszerzéséért kész összeesküvést szőni ellene.
A kor meghatározó történelmi személyiségeinek jelleme, érzelmi élete, barátságok és hitszegések, boldogtalan és beteljesült szerelmek, hatalmi harcok és intrikák tárulnak fel előttünk. A fordulatokban, kalandokban gazdag cselekmény során megismerkedhetünk a keresztes háborúk legjelentősebb csatája, Akko visszafoglalásának körülményeivel is.
A történések középpontjában a már életében legendává vált, tisztelt és csodált, Európa-szerte Oroszlánszívűnek nevezett és legyőzhetetlennek hitt Richárd király áll, akinek nagyszerűsége mellett emberi gyengéi, rossz döntései, vívódásai sem maradnak titokban.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636353902
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés