Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekViktor Mayer-Schönberger - Kenneth Cukier: Big Data - Forradalmi módszer, amely megváltoztatja munkánkat, gondolkodásunkat és egész életünket

-25%
Viktor Mayer-Schönberger - Kenneth Cukier: Big Data - Forradalmi módszer, amely megváltoztatja munkánkat, gondolkodásunkat és egész életünket
4 200 Ft
Akció: 3 150 Ft3150
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

- Megbüntethetnek-e minket olyasmiért, amit el sem követtünk?
- Hogyan kémkednek utánunk az okos elektromos mérőórák?
- Milyen összefüggés van a hurrikánok és a félkész epres sütemény eladása közt?
- Milyen színű használt autót érdemes vásárolnunk?
- Hogyan leplezhető le a sportban a bundázás?

A válaszokat a big data módszere, vagyis az óriási adattömeg rendszerezése és elemzése rejti, amely révén meghökkentő következtetésekre juthatunk. Nincsenek többé titkok: az adatok mindent elárulnak az életünkről.
A bid data forradalma a következő években megváltoztatja majd az üzleti világgal, az egészségüggyel, a politikával, az oktatással és az innovációval kapcsolatos gondolkodásmódunkat, és alkalmazása az élet egyre több területén elterjed.
Helytelen felhasználása azonban új veszélyeket is hordoz: fenyegetheti például a személyiségi jogokat, sőt még az is előfordulhat, hogy valakit olyasmiért ítélnek el, amit el sem követett, egyszerűen azért, mert a big data képes előre jelezni a jövőbeli viselkedést.
Ebben a kristálytiszta logikával felépített, rengeteg meglepő ismeretet tartalmazó könyvben két zseniális szakember magyarázza el, mi is a big data, hogyan változtatja meg életünket, és mit tehetünk azért, hogy megvédjük magunkat a veszélyeitől.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633041994
  Kiadó
  HVG Könyvek
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  260
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés