Figyelem!

Kedves Vásárlóink

A Koronavírus járvány okozta egészségügyi kockázat miatt 2020. március 16-tól határozatlan időre felfüggesztjük a személyes átvétellel történő vásárlási lehetőséget.

Azon vásárlónk, akiknek folyamatban lévő személyes átvételes rendelése van, 2020. március 20-án péntekig még átvehetik a rendeléseiket.

2020. március 21-től az egészségügyi vészhelyzet elmúltáig nem lesz lehetőség a rendeléseket személyesen átvenni.

Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb elmúlik a vészhelyzet és visszatérhet az élet a rendes kerékvágásba.

Addig is vigyázzanak magukra és egymásra, aki teheti maradjon otthon és olvasson jó könyveket, melyeket nálunk kiszállítással továbbra is megrendelhet.

Jurek Gusztáv

ügyvezető

Új Könyvek

Könyv Kategóriák

Hírlevél

Könyv RészletekVitéz Szilágyi Lajos: Egy színész, aki túlélte

-26%
Vitéz Szilágyi Lajos: Egy színész, aki túlélte
2 500 Ft
Akció: 1 844 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

"Írásommal nem vágyom Nobel-díjas babérokra, csupán arra, hogy a fiatalság tudja meg, a még mindig hatalomra vágyó szocialista (kommunista) párt embertelenségét, amikor teljesen ártatlan emberek ezreit verték agyon, csak úgy szórakozásból, és végezték ki koholt vádak alapján. Nagyon egyszerűen következik, hogy a világ egyik legnagyobb hadserege ellen nem alaptalanul, mindenféle ok nélkül kelt fel e kis ország fiatalsága 1956-ban.
Az én rendkívül szorgalmas szüleimet ez a tébolyult kommunista söpredék mindenétől megfosztotta, üzlete átadására kényszerítette, kis, nehéz munkával szerzett földbirtokát elvette, földönfutókká tette.
Tudom, hogy írásom nem feledteti el az elviselt fájdalmakat, s értem aggódó szüleim, nővérem és feleségem sorsom miatt hullatott könnyeinek emlékét, de mégis kötelességemnek érzem, hogy a sok vihart megélt és embertelenséget elviselt fajtám, a magyarság résen legyen és vigyázzon arra, nehogy még egyszer ama szocialistáknak nevezett, valójában embertelen kommunisták a hatalom közelébe kerülhessenek.
Abban a reményben zárom soraimat, hogy majd akad egy gerinces, bátor magyar hazafi, aki kiharcolja, hogy az iskolákban, úgy az általános-, középfokú- és főiskolákon, valamint az egyetemeken a valóságnak megfelelő, kizárólag az igazság szerint tanítsák az 1945 és 1990 között időszak történelmét." (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632981635
  Kiadó
  Kráter Műhely Egyesület
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  252
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db