Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVitéz Szilágyi Lajos: Egy színész, aki túlélte

-26%
Vitéz Szilágyi Lajos: Egy színész, aki túlélte
2 500 Ft
Akció: 1 846 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

"Írásommal nem vágyom Nobel-díjas babérokra, csupán arra, hogy a fiatalság tudja meg, a még mindig hatalomra vágyó szocialista (kommunista) párt embertelenségét, amikor teljesen ártatlan emberek ezreit verték agyon, csak úgy szórakozásból, és végezték ki koholt vádak alapján. Nagyon egyszerűen következik, hogy a világ egyik legnagyobb hadserege ellen nem alaptalanul, mindenféle ok nélkül kelt fel e kis ország fiatalsága 1956-ban.
Az én rendkívül szorgalmas szüleimet ez a tébolyult kommunista söpredék mindenétől megfosztotta, üzlete átadására kényszerítette, kis, nehéz munkával szerzett földbirtokát elvette, földönfutókká tette.
Tudom, hogy írásom nem feledteti el az elviselt fájdalmakat, s értem aggódó szüleim, nővérem és feleségem sorsom miatt hullatott könnyeinek emlékét, de mégis kötelességemnek érzem, hogy a sok vihart megélt és embertelenséget elviselt fajtám, a magyarság résen legyen és vigyázzon arra, nehogy még egyszer ama szocialistáknak nevezett, valójában embertelen kommunisták a hatalom közelébe kerülhessenek.
Abban a reményben zárom soraimat, hogy majd akad egy gerinces, bátor magyar hazafi, aki kiharcolja, hogy az iskolákban, úgy az általános-, középfokú- és főiskolákon, valamint az egyetemeken a valóságnak megfelelő, kizárólag az igazság szerint tanítsák az 1945 és 1990 között időszak történelmét." (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632981635
  Kiadó
  Kráter Műhely Egyesület
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  252
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db