Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVlagyimir Vasziljev: S.T.A.L.K.E.R. - Halálos zóna

-25%
Vlagyimir Vasziljev: S.T.A.L.K.E.R. - Halálos zóna
Fő kategória >Regény >Sci-fi
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A csernobili atomkatasztrófa kiürített és lezárt területe az elszánt kincsvadászok paradicsoma. Ez a paradicsom azonban cseppet sem veszélytelen. A sugárzás ellen még viszonylag egyszerű védekezni, gyógyszerekkel és megfelelő öltözékkel. Ám a környéken egyre jobban elszaporodnak a különböző szörnyek és mutánsok, sőt anomáliák is megjelennek, ahol a földi fizika törvényei megszűnnek működni, s átadják helyüket valami érthetetlenebbnek és fenyegetőbbnek.
A mutációkat vizsgáló Ivan Szivercev biológusnak egy helyi maffiózó visszautasíthatatlan megbízást ad: járjon végére annak, hogy a baljós Zóna hatásai miért nyújtóznak immár a szigorúan őrzött területen túlra. Egy tapaszalt stalker, Kex, valamint annak zöldfülű segédje társaságában veszi fel a harcot az ismeretlennel.

A Sztrugackij fivérek kultikus regénye mára két filmben és egy sikeres komputerjáték-sorozat formájában is tovább él. Ez utóbbihoz íródott az a regényfolyam, a melyben az eredeti történetet átlényegítve Vlagyimir Vasziljev és későbbi szerzőtársai a Zóna grandiózus időtlenségét összekötik hétköznapi világunk kicsinyes, kíméletlen valóságával.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155158865
  Kiadó
  Metropolis Media
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés