Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekW. E. B. Griffin - IV. William E. Butterworth: Birodalom és becsület - Becsületbeli ügyek 7. könyv

-70%
W. E. B. Griffin - IV. William E. Butterworth: Birodalom és becsület - Becsületbeli ügyek 7. könyv
3 499 Ft
Akció: 1 050 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

1945 októbere: a németek és a japánok letették a fegyvert, de Cletus Frade és az OSS többi ügynöke számára mégsem jött el a csomagolás és hazatérés ideje - sokkal jelentősebb dolgokkal kell foglalkozniuk.

Ezek közül az egyik legfontosabb a forrásaik, különösen az emberi források megóvása. A háború utolsó hónapjaiban az Egyesült Államok különleges megállapodást kötött a német hírszerzés Szovjetunióval foglalkozó részlegének a vezetőjével: a felbecsülhetetlen értékű hírszerzési anyagokért - különösen az amerikai atombombaprogramba beépült szovjet kémek nevéért - cserébe a részleg embereit és családjukat biztonságba helyezik Argentínában. Ha a titkos megállapodás napvilágra jutna, elszabadulna a pokol, és az Egyesült Államok elveszítené legfontosabb forrásainak és titkainak legértékesebb részét.

Közben Argentínában a felszínre bukkan egy német tengeralattjáró, és a kapitánya megadja magát a legénységgel együtt. Németországban, az amerikai megszállási zónában a katonai hírszerzés egyik fiatal ügynöke talán túl nagy lelkesedéssel teljesíti a rábízott szokatlan feladatot. A két esemény következményei nem csak Frade-et és társait érintik, hanem mindent, amiért harcolnak.

A dolgok kezdenek nagyon bonyolulttá válni.

A Birodalom és becsület megőrzi és tovább viszi mindazt, amit Griffintől a rajongói várnak, és a világ egyik legjobb mesélője újabb, fordulatokban gazdag történettel lepi meg olvasóit.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634262893
  Kiadó
  Gold Book
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  620 g/db