Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekW. E. B. Griffin: Titkos becsület - Becsületbeli ügyek 3. könyv

-25%
W. E. B. Griffin: Titkos becsület - Becsületbeli ügyek 3. könyv
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Többi, méltán népszerű sorozatához hasonlóan W. E. B. Griffin második világháborús, Németországban és Argentínában játszódó kémtörténetének első két kötete - az Egy becsületbeli ügy és a Vér és becsület - rögtön a sikerlisták élére került, és mindkettő "rendkívül szórakoztató kalandtörténetnek" (Kirkus Reviews) lett kikiáltva. Legújabb, Titkos becsület című kötetével azonban Griffin még magasabbra tette a lécet.
A Wolfsschanzéban egy német tábornok merényletre készül Adolf Hitler ellen. Buenos Airesben ugyanennek a tábornoknak a fia - fedőneve Galahad -, egy balul elsült náci művelet után az SS látókörébe kerül. Az amerikai OSS ügynöke, Cletus Frade mindkettejükről tud, ahogyan arról is, mi lesz a következő lépésük... ha megérik. Mert nemcsak az SS és az Abwehr lohol a nyomukban mindkét országban, de az OSS is eltökélte, hogy kiszedi az információt Frade-ből, bármibe kerüljön. Ha Frade nem tud mindnyájuk eszén túljárni, mindhárman csúfos véget fognak érni...
A Griffintől megszokott, markáns stílusban írt, drámai helyzeteket és hús-vér szereplőket felvonultató Titkos becsület újabb bizonyítéka annak, hogy -Tom Clancy szavaival élve- Griffin a műfaj legszebb hagyományait viszi tovább.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634261353
  Kiadó
  Gold Book
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  496
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  670 g/db